YourChoice Almere Verkocht

Dit project bestaat uit 47 appartementen en is ontworpen door HBN Architecten uit Amsterdam. Een belangrijke stedenbouwkundige randvoorwaarde was het maken van robuust bouwblok met accenten op de hoeken. HBN architecten is erin geslaagd een gebouw te ontwerpen met een hoge mate aan diversiteit van appartemententypen. De toegepaste materialen en subtiele detailleringen geven het complex een rustige en chique uitstraling.

Het bijzondere aan dit project is dat er bij de appartementen een vrije indeling mogelijk is, vandaar de naam YourChoice! Het noordoostelijk deel van het bouwblok is voor appartementen (met balkons) niet interessant. Daarom hebben we hier de ruime, individuele bergingen bedacht. Voordeel is dat deze bergingen voor een groot deel op de eigen verdieping van het appartement zit, in plaats van (zoals vaak) in de kelder van het complex. De fietsen, scootmobielen en brommers kunnen met een speciale goederenlift naar de verdieping worden getransporteerd.

Alle appartementen hebben een balkon op het zuiden of het westen. Het parkeren is voor een belangrijk deel op eigen terrein opgelost. De resterende parkeerplaatsen zijn door de gemeente aangelegd in de openbare ruimte. De locatie is uniek, de appartementen liggen aan groene parken waarin archeologische vindplaatsen zijn getraceerd. Hierdoor is het zeker dat het vrije uitzicht gegarandeerd is.

Trots op

  • De grootte van het project, waarbij alsnog hele individuele woningen zijn ontwikkeld
  • Betaalbare appartementen en toch inclusief complete keuken en badkamer

Feiten

  • 47 appartementen van 67 tot 128 m2 GBO
  • Prijzen van €144.900 tot €299.900 v.o.n.
  • Compleet met luxe sanitair en fraaie keuken
  • Parkeren deels op eigen terrein
  • Start bouw februari 2017 met oplevering juli 2018